Понеделник - Петък - 9:00 - 18:00

BellaContour

Уникален, патентован метод на терапия, резултат от продължителни и задълбочени изследвания

Ново тяло и ново здраве с Белаконтур

Белаконтур е уникален уред, който се прилага с огромен успех при оформяне на силуета и топене на мазнини. Създаден в Ерусалим от фирма за иновативни технологии, той е одобрен в Европа и САЩ заради изключителните резултати, независимо от възрастта и проблемните зони. Ефикасен за подпомагане оздравителните процеси на цялото тяло, тъй като засилва детоксикацията и метаболизма.

Гарантира видимо намаляване на обиколките и целулита. 

Резултатите от терапията с Белаконтур и лекотата, с която се постигат, изглеждат като чудо за страничния наблюдател. Изпробвалите терапията са наясно, че зад чудото се крие комплекс от природни и доказани медицински практики, създаден с единствената цел – да подпомогне трайно и безвредно цялостното възстановяване на здравето и връщането на радостта от живота.

За подобни чудеса всеки сезон е подходящ и правилен. А за повече информация разгледайте сайтовете или позвънете на телефоните на Медицински център “Епика” – клиниката за израелска медицина и иновации, единственото място в България, в което се предлага терапията с Белаконтур.

Вашето по-здраво тяло, по-бодър дух и по-високо самочувствие Ви очакват при нас!